Doktor | 2015. május. 27. 08:52
pic_1350546349_785

24 és 12 éves együtt jár

Tele a világháló annak a két fiatalnak a sokkoló történetével, akik a lehető legdurvább korkülönbség mellett sem tudtak szívüknek parancsolni, s jelenleg egy párt alkotnak.
Kommentelünk…
Kína nagy ország, ott minden elképzelhető. 12 éves kislány és a 24 éves popsztár – remélem – plátói szerelme is nyilvánosan zajlik. Simán lehet, hogy marketing fogás, mindenesetre elég döbbenetes. A cikk mellé betett videón meg lehet nézni, hogy valóban egy kislányról van szó, akinek még kerek pofikája és ki nem szedett szemöldöke van. A fiú meglett pasi, és pont annyinak néz ki, amennyi. Mindenesetre eddig a szerelmük nem teljesedett ki, viszont 4 év múlva a leányka megérik arra, hogy férjhez menjen ehhez a vénemberhez.
Furcsa is meg nem is ez a történet. Júlia 13 éves volt amikor megismerte Rómeót, és ahogy a darab elején elhangzik, anyukája ebben a korban már anya volt. Az első menstruációs vérzéssel a kislányok gyerekszülésre képessé, tehát nővé válnak – testileg. Valamiért így vagyunk kitalálva, hogy akár 13 évesen szülhetünk. Más kérdés, hogy a testi érettség nem hozza automatikusan a lelki érettséget. A mai világban kb. a 30-as korosztály kezdi felfogni az élet értelmét, és válik alkalmassá a gyerekszülésre.
A fiú oldala persze furcsa mai szemmel, hiszen 12 évvel fiatalabb partnert választ, ami érthetetlen, hiszen sokkal nagyobb korkülönbséget szoktunk látni manapság. Egy 50 éves pasi sportkocsival furikázva véletlenül sem venne fel egy 38 éves nőt! Talán egy 28-ast – bár az már veszélyes, mert lehet, hogy családot, gyereket, neadjisten házasságot akar. FÚJ! :o)