Doktor | 2015. május. 27. 13:52
pic_1342608360_143

A császárnő új ruhája

A 23 éves Beatrice hercegnő ruhájába a jachtra szállás előtt kapott bele a szél, de nem ez volt az első alkalom, hogy többet láthattunk a fenekéből, mint amennyit illene.

A fotóról ez a gyerekmese jutott eszembe (A császár új ruhája). Valaki ugyanis biztosan rábeszélte Beatrice hercegnőre ezt a ruhát. Ez a valaki azonban nem számolt sem a hercegnő társadalmi rangjával, sem a huncut széllel Saint Tropez-ban. Egy selyemszoknya pedig könnyen fellibben. Bár valószínű a királyi ház nem fogja majd ilyen könnyedén fel a dolgot, szerintem semmi extra nincs az ügyben. Bugyi valószinűleg volt a hercegnőn, bár a kép alapján nehezen megmondható. Mindenesetre kb annyi látszik itt, mintha fürdőruha lenne rajta, és igazán nincs miért szégyenkeznie a kép kapcsán. Ha ez a fotó egy hivatalos rendezvényen készült volna, biztosan ejnye-bejnyéznék, de egy nyaraláson – véletlenül –  belefér.

Egy budapesti körúti sétán ennél sokkal cifrábbakat lát az ember. Persze a legcukibb amikor a farokcsontig érő szoknyát lefelé húzogató lányokat látok, akik persze nem értik a férfiak gúnyos beszólásait, vagy megjegyzéseit. Sajnos a mostani divat nem igazán e világra való, mert a tinilányoknak szánt boltok tömve vannak a falatnyi gatyákkal és szoknyákkal, amiket max 2 testőrrel, és strandra lehet felvenni. Persze használati útmutató nincs hozzá, hogy egy ilyen nadrág mit vált ki az ellentétes nemből – ami persze nem mindig szerencsés. Ha túl sokat mutatunk a bőrünkből, az bizony felhívás lehet, sőt akár félreértés tárgya is, hiszen szabad prédának tüntetjük fel magunkat. Ne csodálkozzunk, ha utána a villamoson alánknyúlnak, vagy megjegyzéseket tesznek, remélhetőleg ennél többet nem. Van olyan ruha, ami strandra való, van olyan ami buliba. van, ami munkába, vagy suliba, és persze van olyan is amit szigorúan 20 éven aluliak vehetnek fel. Mindent csak módjával tehát.

Szerintem a valós „szex szimbólumok” képeit nézzétek meg. Marylin Monroe-ért úgy volt oda a világ, hogy egyszer fellibbent a térdig érő szoknyája. Na vajon miért?

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/07/16/beatrice_hercegno_saint_tropez-ban_villantott/