Doktor | 2015. július. 14. 15:15
Girl using measuring tape

“A hímvessző végleges megnövelése”? Lehetséges?

A hímvessző mérete, hossza, vastagsága a férfitársadalom egy nagy kérdése. Megítélésük szerint minél nagyobb, annál jobb, annál inkább „férfi” valaki. Holott számos felmérés kimutatta, hogy a nők számára a hímvessző mérete egy férfi megítélésénél csak sokadik a szempontok közül, ami alapján választani fog. Mégis ezt a kattanását a férfiaknak nehéz kiirtani, és pont ezért igen nagy kiszolgáló ipar áll rendelkezésre a „végleges” vagy ideiglenes megnagyobbításra.Az egyik nagyon elterjedt módszer a folyékony paraffin befecskendezése a pénisz bőre alá. Mivel a beavatkozást a legritkább esetben végzik orvosok, nagyon gyakoriak a sterilitás hiánya miatt kialakuló szövődmények. Akár évekkel később azonban mindenképpen jelentkeznek szövődmények, amiket azonban szinte senki nem ismer.

A folyékony paraffin használata a kelet-európai, ill. egyes ázsiai országokban még ma is bevett szokás, néhány ázsiai országban plasztikai sebészeti beavatkozásnak számít, de a legtöbb országban– főként Európában – börtönökben, baráti társaságokban, egymásnak végzik el hozzá nem értőkaz öncsonkításnak ezt a különleges formáját.Hogyan is történik ez a beavatkozás?A szilárd állapotban lévő paraffint (pl. egy gyertyát) felmelegítik, majd folyékony formában fecskendőbe szívják, és a bőr alá fecskendezik. Testhőmérsékleten a folyékony paraffin megszilárdul, és megvastagítja a hímvesszőt. Na de milyen áron…A beavatkozás nagyon is fájdalmas (tűszúrás, plusz egy 60C-os paraffin…), kialakulhat utána gyulladás, baktérium- és vírusfertőzések (pl. HCV). Sajnosa megnövelt pénisz nemcsak groteszk és csúnya, hanem használhatatlan is lesz a beavatkozás után, tehát csak arra nem lesz jó, amire a tulajdonos szerette volna! Minél több paraffint fecskendeztek be, annál inkább.

De ez még nem a vége a történetnek: jó pár évvel a beavatkozás után a bőr érzékennyé és fájdalmassá válik, kemény tapintatú, érintésre érzékeny lesz. A bőr sötét-sárgán elszíneződik, majd egyenetlenül elhal a paraffin felett, és az így kialakult lyukakon a paraffin kiürül.
Hogy mi történik ezután? A betegek urológushoz kerülnek. Műtét következik be – amit a betegnek kell kifizetni, még ha van TB kártyája, akkor is – a hímvessző bőrét teljesen lefejtik, majd az így lecsupaszított csonkot visszabújtatják a herezacskóba és kb. 2 hónappal később ennek a bőréből faragnak új köntöst a pénisznek.

Ugye milyen jól hangzik? Erről senki nem fog beszélni, amikor meg akarnak győzni Titeket a paraffin fecskendezésről. Nézzetek utána a neten, informálódjatok, és ne gondoljátok, hogy majd Ti lesztek a kivételek, akiknél nem lesz semmilyen szövődmény!

Ne feledd: nem a méret a lényeg!