Doktor | 2015. május. 28. 06:46
pic_1336123074_331

Ajak klipsz. De melyiké?

Csodálatos kis csokorba foglalták össze a női intim testrész díszítési lehetőségeit.

A felragasztható tetkóknál, és a szeméremszőrzet festéknél még visszafogottan pislogtam – akár még el is tudom képzelni, hogy lehet rá kereslet – de az ajak klipsznél már igencsak jól szórakoztam. Köztudott, hogy a nők minden bolondságot képesek kipróbálni azért, hogy szebbek és kívánatosabbak legyenek. Hozzátenném, hogy mindezt legtöbbször nem a férfiaknak tesszük, hanem magunk, ill. a többi nő kedvéért. A pasik viszont legtöbbször észre sem veszik azokat az apró javításokat, amikért mi nők kemény pénzeket fizetünk, vagy akár komoly fájdalmakat élünk át.

Nade: ez a szeméremajak klipsz…ezt nem tudtam megemészteni. Rácsattintható a díszíteni kívánt területre, és már kész is a mestermű. A lényeg pedig a forrás szerint, hogy KILÓGJON! OMG! Persze ehhez vagy nagyon hosszú ékszer, vagy nagyon rövid szoknya kell, bugyi nélkül. El nem bírom képzelni azt a pasit, akinek ez tetszik, vagy legalábbis akiben megfogalmazódott az, hogy „kéne még ide valami kis ékszer, de jól lógjon ki a szoknya alól”!

Még egy utolsó kép van előttem: a Dallasban Samantha, ha telefonált, nagy lendülettel lekapta a klipszét. Vajon ennél mi a helyzet? :o)

Forrás: http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20120425/vagina-intim-ekszer/