Doktor | 2015. május. 27. 13:21
pic_1346137118_697

Az élsportoló nyíltan mesélt az olimpiai orgiákról!

Egy nevét nem vállaló brit atléta elég durva történeteket mesélt egy angol magazinnak. Az eddig sem volt titok, hogy az olimpia során a sportolók stresszlevezetés gyanánt előszeretettel kavarnak össze gyakorlatilag bárkivel(így nem is csoda, hogy 150 ezer óvszer kellett nekik). Konkrétan viszont még senki sem mesélt a kalandjairól – idáig. A brit csapat egyig tagja ugyanis vállalta, hogy őszintén mesél az élményeiről. A sportoló szerint az olimpiai faluban soha semmin nem kell meglepődni, bármit is lásson az ember. Ráadásul mentségként azt is felhozta, hogy mivel a legtöbb versenyző a sok edzés miatt szingli, tulajdonképpen teljesen természetes, hogy amint alkalom nyílik egy kis huncutkodásra, azonnal lecsapnak rá.
Kicsit kiábrándító, hogy a világ legrangosabb sporteseménye gyakorlatilag semmi másról nem szól a pályákon kívül, csak a szexről….

Kommentelünk…

Az őszinteségi rohamot kapott brit sportoló nyilván nem kevés kis summáért vállalta a mesemondó szerepet… Hogy igazságtartalma mennyi lehet a dolognak? Ez nem is lényeges, hiszen az olimpia nem erről szólt. Nincs is olyan esemény, megmozdulás, bulvárhír, ami ne szólna a szexről, ne csodálkozzunk, ha a sporteseményt is megcélozták. Foglalkozzunk a nyertesekkel, a felejthetetlen pillanatokkal, a magyar érmeseinkkel és nem utolsó sorban a sporttal!!