Doktor | 2015. május. 27. 09:16
pic_1355739112_719

Boldog Karácsony?

Számos japán fiatalember is vállalta azt a feladatot, hogy csinos kis summa ellenében társaságával meghittebbé teszi egy nagykorú hölgy napját – szex kizárva!

Forrás: neon.hu

Kommentelünk…

Közelednek az Ünnepek, és a szingli életmód bármennyire is „trendi” a magányosan eltöltött Karácsony nem tartozik az előnyök közé. Bár a Szex és New York életérzés azt sugallja, hogy a szingli nők maguk választják ezt az életformát- csakúgy, mint az agglegény pasik- hiszen ez sokkal kényelmesebb, és kompromisszum nélküli, ez  korántsem mindig igaz.

A mai nők önállóak és önellátóak – tisztelet a kivételnek – emiatt sokszor nem hoznak meg olyan kompromisszumokat, mint nőnemű felmenőik. De ettől még nem élnek kiteljesedett életet mindannyian. Hiányzik a társ, a meghittség, és az érintés is. Direkt nem a szexet mondom. Sokaknak a szex, alkalmi partnerrel inkább csak afféle pótszer, tüneti kezelés, ami csak addig hat, amíg tart.

Szóval a Karácsony ilyenkor elég lehangoló tud lenni. A szüleihez egy idő után már nem tud úgy visszamenni mindenki, mint gyerekkorban. Már ha egyáltalán tud a szüleihez menni. A barátok, barátnők mind a családjukkal vannak. Mi marad hát a szegény szingli nőnek?
A japánok erre is találtak választ. Egy jól megfizetett alkalmi társ, akivel lehet közösen enni, beszélgetni, akinek a kedvéért az ember frizurát, sminket csinál, és felveszi a legszebb ruháját – ahogy azt ünnepnap illik – és a napot egy kedves, jóképű, odafigyelő férfival tölti. Igaz, fizetünk érte, óránként 10.000 Ft-ot, de valószínű ennek a rétegnek ez az összeg nem okoz akadályt.

Szánalmas? Nem tudom. Szerintem lenne rá kereslet. Más kérdés, hogy amilyen lököttek a nők, ebbe az „álom” pasiba még bele is szeretnek ennyi pénzért.