Doktor | 2015. május. 28. 05:53
pic_1340721126_133

Britney issza a levét a korábbi ereszd el a hajamnak

Britney Spears boldogságát beárnyékolja, hogy az orvosok szerint nem lehet több gyermeke. Ennek oka korábbi kicsapongó élete.

Kommentelünk…

Folyamatosan az átgondolt szexuális életről írunk nektek, de ha nekünk nem is, hátha Britney Spears esetén keresztül elhiszitek, hogy a kicsapongó szexuális élet sajnos komoly veszélyekkel járhat. Hogy a hírből mi igaz, azt persze nem lehet tudni, hogy a barát, aki elmeséli mennyire jóindulatú barát szintén nem tudjuk. De lehet valóság alapja a hírnek.
Aki gyakran váltogatja a szexuális partnereit, főleg ha  a védekezésről is megfeledkezik az nemcsak egy nem kívánt terhességgel találhatja szemben magát, hanem olyan fertőzésekkel is amelyek alattomosan meddőséghez vezethetnek. Ilyen fertőzés lehet nőknél a Gonorrhoea vagy a Chlamydia is.
Az esetek jelentős részében míg férfiaknál látványos tünetet okoznak, nőknél minimális tünetekkel, alattomosan hosszú ideig a szervezetünkben maradhatnak, és a hüvelyből a méhbe, a petevezetőbe és petefészekbe ill. annak környezetébe jutva krónikus kismedencei gyulladást alakítanak ki. Ennek késői következménye lehet a meddőség, vagyis a sikertelen teherbe esés.