Doktor | 2015. május. 28. 06:49
pic_1336123466_616

Csing-ling, ling szexcsengő…..

Számtalan módja van annak, hogy jelezzük, szeretkezni szeretnénk – például szexcsengővel.

Kommentelünk…

Meglepően sok  párnál okoz gondot, hogy ki és hogyan kezdeményezzen… hosszabb együttélés után gyakran félünk kimondani vágyainkat, nehogy a másik tehernek érezze. A nőket pedig gyakran az tartja vissza, hogy félnek attól, hogy „nőietlenek” tűnnek, ha nyíltan szeretkezni akarnak.

Ezt a gondot kívánja rövidre zárni egy tréfás szerkezet – egy egyszerű piros csengő.  Ha megrázzuk egyszer: normál szexre vágyunk, ha kétszer: már igazán lehetne sietni, ha pedig háromszor is, akkor viharos szeretkezés van a láthatáron…

A szexcsengő nyilván nem több egy mókás kacatnál, de a szakértők szerint is fontos megbeszélnie a párnak, hogy hogyan fejezzék ki egymás felé, ha ágyba akarnak bújni a másikkal.
A csengő még idézheti  az iskolás időket is – azt, hogy órára kell menni, az van napirenden. Bármilyen meglepő, de azoknak a pároknak, akik az együttléteiket előre tervezik és naptárban rögzítik, általában jobb a szexuális élete, mint akik mindig  a spontaneitásra vágynak. Ugyanis jobb, ha előre időt szakítunk  a szeretkezésre, mintha kiderül, hogy annyira „spontának”  vagyunk, hogy végül nem is érünk rá a szexre. (Természetesen a rögzített tervet túl szabad teljesíteni, csak alul nem érdemes…)

Forrás: http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20120319/szexcsengo__tudod_mire_valo/