Doktor | 2015. május. 27. 09:03
pic_1352710276_241

Egy higgadt brit vallomás

A szigetországban egy érdekes történet borzolja a kedélyeket. Az átlagos, régóta nyugodt és kiegyensúlyozott házasságban élő apuka, egy homoszexuális férfiaktust bemutató pornófilm megtekintése után rájött, hogy meleg.

Forrás:
velvet.hu
El is vált asszonyától és gyermekeitől, párt talált, és összeházasodott vele. Igazi tündérmese. Legalábbis a médiának.
Ami fantasztikus, az az asszony reakciója, aki nemhogy nem kudarcként élte meg ezt a bejelentést, hanem még segített is az urának az új élet megalapozásában, és azóta is jó barátként áll mellette. Minden elismerésem az övé. Ennyi év házasság után, hogy nem kapott idegösszeroppanást, csodálom… Lehet, hogy voltak már korábban árulkodó jelek, azért nem lepődött meg? Lehet, hogy – mivel saját testvére is meleg – már sokkal hamarabb tudta az igazságot, mint a férje? Csak várt a megfelelő pillanatra? Nem tudhatja senki, csak ők.
Mindenesetre homoszexuálissá „válni” nem hiszem, hogy lehet, mint ahogy erőszakkal heteró sem lesz az ember. Legalábbis hiába határozom el nő létemre, hogy holnaptól a legjobb bartánőmbe leszek szerelmes, nem fog sikerülni. Viszont, ha ez lenne a társadalmi norma, ezt várná el mindkét szülőm, sőt, Karácsonykor a nagyszülők is szomorúan sóhajtanának fel, hogy még mindig nem sikerült a megfelelő azonos nemű partnert megszereznem, és ha továbbra is a pasikat hajkurászom, még a végén – FÚJ – gyerekem is lehet AKÁR!?!?!?! Na, ebben a helyzetben lehet, hogy meggyőzném magam, hogy nem is olyan vészes ez a lány-lány kapcsolat, végül is jókat beszélgetünk, főzünk, kirándulunk, a többit meg majd kibírom valahogy. Szóval így alakulhat ki egy olyan kellemes kis elfojtás, aminek  a vége egy keserű csalódás, és egy tönkretett család.
Ezért veszélyesek a társadalmi elvárások. Sokkal egyszerűbb lenne az élet akkor, ha mindenki a saját ízlése szerint választhatna!