Doktor | 2015. május. 27. 13:50
pic_1342607392_652

Ezért ne pasizz/csajozz részegen!

Jól ismert a „nincsen csúnya nő, csak még nem ittunk eleget” jelenség… Azaz: a férfiak spiccesen hajlamosak jóval szebbnek látni újdonsült  választottjukat, mint ahogy józanul tennék… aztán könnyen kiderülhet másnap kijózanodva: a gyönyörű bomba nőnek hitt  leányzó józanul nézve már korántsem olyan szép, és nem is jön be nekik.

Tudományos kutatások alapján azonban kiderült, a  lányok még a férfiaknál is esendőbbek az alkohol megtévesztő hatásával szemben:
http://index.hu/tudomany/brittudosok/2012/04/03/az_ittas_nok_latjak_vonzobbnak_a_masik_nemet/

Azaz könnyen meglátják „álmaik hercegét” egy olyan fiúban-férfiban, akivel józanul nem igen jöttek volna össze. Ezt persze sok férfi eddig is tudta, nem véletlenül vadásznak gátlástalan fickók az „ittas Csipkerózsikákra”, a szép fiatal hölgyek által gyakran látogatott szórakozóhelyeken, akiket gyakran „meghívnak még néhány koktélra” – magyarul tovább itatnak, mert így meggyorsul az út az ágy felé…
VIGYÁZZ! akár lány vagy, akár fiú, nem biztos, hogy jó ötlet ittasan ismerkedni… kijózanodva könnyen lehet, hogy keserűen megbánjuk  alkoholos állapotban történt dolgokat vagy választásunkat… ez egy olyan dolog, amihez igenis józanság kell !

(meg sok mást is: http://www.youtube.com/watch?v=-vHi83LTQjU)