F

faggyúmirigy:
A bőrt borító, és védő faggyút termelő mirigyek, amik általában ott vannak, ahol szőrtüsző is van. Legsűrűbben az arcon, a mellkason és a hajas fejbőrön találhatóak, de a nemi szervek körül is láthatod őket, apró, a bőrön áttűnő fehér pontok formájában.
fanszőrzet:
A szeméremdombot borító szőrzet, ami a serdülőkor elején már megjelenik.
felláció:
a férfi nemi szervek szájjal való izgatása. Az orális szex is veszélyes a fertőző betegségek szempontjából, így is megfertőződhetsz!
felnőtt film:
ld. pornográfia
fetisizmus:
erotikus vágy egy speciális testrész, vagy egy használati tárgy iránt.
fitymafaggyú:
ld. smegma
fitymaszűkület:
az a kóros állapot, amikor a fityma nyílása olyan szűk, hogy egyáltalán nem, vagy csak részlegesen húzható hátra a makkról. Ez azért okoz gondot, mert nehezebbé válik a makk tisztítása, gyulladás alakulhat ki, illetve a szexuális élet is problémás lehet.
flört:
ismerkedés, játékos, könnyed udvarlás, szerelmi játék. Az elhamarkodott szex  helyett érdemes előbb így ismerkedni…
fluor:
Folyás a húgycsőből, vagy a hüvelyből. Tünet, ami alapján a kórokozóra nem lehet következtetni. Pl. nem minden folyás gombás eredetű…
fogamzásgátló tabletta:
női hormonokat tartalmazó gyógyszer, mely a hormonrendszer befolyásolásával avatkozik bele a női nemi ciklus működésébe: egyrészt meggátolja a tüszőrepedést, másrészt a méhnyak és a méh nyálkahártyáját „alkalmatlanná teszi” a megtermékenyítésre.
A fogamzásgátló szedése nem veszélytelen: csak nőgyógyászati vizsgálat után és orvosi „engedéllyel” szedheted. Bár annak az esélye kicsi, hogy a szedése mellett terhes leszel, de a szexuális úton terjedő betegségek ellen semmilyen védelmet nem nyújt!
folyás:
hüvelyből származó váladékozás, mely lehet fehéres, sárgás, zöldes. Kísérhetik panaszok (viszkető, csípő fájdalom, pisiléskor fájdalom).
franciázás:
ld. orális szex, felláció, kunninlingus.
frottörizmus:
a nemi szerv másokhoz való dörzsölése.