Doktor | 2015. május. 27. 10:37
pic_1347351402_153

Geri Halliwell Katy Perry exférjével jár

Geri Halliwell Katy Perry exférjével jár
Szegény Russell Brand már címnek sem jó. Csak mint “voltférj” emlékszik rá a média és a nagyérdemű. Katy után az örökifjú Spyce Girl Geri Halliwel lett szíve válaszottja. Legalábbis a legutobbi pletykák szerint.
Személy szerint nem tudom, mit esznek rajta ezek a gyönyörű lányok.
Biztosan nagyon vicces, és intelligens ember, mert hát egyéb jó tulajdonsága nem látszik. A vonásai nem nevezhetőek éppen klasszikusnak. Biztosan nagy a hiány normális pasiból a sztárvilágban, ha még ez a fiú – aki a klasszikus értelemben csak egy fokkal szebb az ördögnél – szóval, ha még ő is elkel. Geri pedig – igaz nem a huszonévesek táborát szaporítja – még mindig igencsak jó nő.
pic_1347351425_526
Aki még emlékszik a Spyce Girls nevű lányzenekarra, pontosan tudja, hogy a kis Ginger mennyit változott az idők folyamán, és mennyire előnyére. Persze a ’90-es évek kemény kontúrozású make-up-ja max. Pamela Andersonnak állt jól… Mindenesetre most sokkal természetesebb hajszínnel, finomabb vonásokkal, karcsún és sportosan kellemes partner, és talán korban jobban hozzáillik Mr. Szőröshöz, mint Katy. :)