Doktor | 2015. május. 27. 11:20
pic_1347882049_447

Gyönyörű buta nő

A United tökéletesen leírta a jelenséget.: Kim Kardashian fantasztikus szépség, de – hogy is fogalmazzak – a torony sajnos üres. Várjunk csak, akkor hogy tudott volna idáig eljutni? Szép és buta nőkkel Dunát lehet rekeszteni, ez a kis ostobácska pedig fantasztikus karriert futott be. Pedig mit is tud ő? Nem igazán tehetséges semmiben, se nem énekel, se nem táncol, még csak apróbb szerepet sem tudok, amit eljátszott volna. Nobel díjat pedig tuti nem kapott.

Mégis, ösztönösen(?) – tudja mi kell a népnek. Egy kis popsi, egy kis cici, műszempilla, műhaj és a többi női státuszszimbólum, és tessék: a sztár megszületett. Saját honlap, twitter, facebook megmiegymás. Nem semmi. Az én életemre biztosan nem lennének ennyien kiváncsiak, viszont nem is jutna eszembe még este egy mellvillantós álszerény képpel borzolni a kedélyeket a világhálón.

Szerintem egy ilyen versenyben csak akkor maradsz meg, ha nagyon tudatos, és okos vagy – még ha csak a józan paraszti észt számítjuk, akkor is. Szóval: minden elismerésem az övé: good job, Kim!
Ja: egy aprócska szakmai hozzászólás: vagy a botox, vagy a huncut grimaszolás, mert a kettő együtt furcsa!

Forrás: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/08/28/kim_kardashian_mellevel_kivan_jo_ejszakat/