Doktor | 2015. május. 27. 09:06
pic_1353174250_603

Ha katasztrófa volt az első szex: így tedd magad túl rajta

„Ne ess kétségbe, ha a szüzességed elvesztése nem úgy sikerült, ahogy tervezted.
Akármilyen nagy készülődés előzi meg, az első szex sajnos még így is lehet kellemetlen élmény. Elég egy apró baki, amit te már-már tragédiaként élsz meg, és máris rossz szájízzel emlékszel majd vissza az egészre.

Ez veszélyes, mert a későbbi kapcsolataidra is rányomhatja a bélyegét. Nézd meg, mit tegyél, hogy elkerüld a bajt – vagy túltedd rajta magad.”
Forrás: femina.hu

Kommentelünk…

Egy kapcsolatban meghatározó tényező a szexualitás, főleg az első szexuális élmény. Manapság szűznek lenni ciki, már az a trendi, ha minél hamarabb beleveted magad a szexuális örömökbe. Akár kellő érzelmek nélkül is. Elavultnak hangzik azt szajkózni, hogy szerelem nélkül semmit sem ér a szex, és nem érdemes a testiséget elkapkodni. Az első szexre mindenki emlékszik, és nem mindenki pozitívan. De azt gondolom, hogyha az első együttlét egy érzelmileg megalapozott kapcsolatban jön létre, akkor az esetleges bénaságokat is könnyebb megbeszélni, a nehézségeken együtt túljutni. Ha csak azért fekszel le valakivel, hogy átess a tűzkeresztségen, és nem jelentetek egymásnak egyebet, mint két test, akkor valóban ciki lehet az esetleges „katasztrófa”, hiszen azon kívül nincs semmi, ami összekötne benneteket.