Doktor | 2015. május. 28. 07:09
pic_1332166499_679

Így simítsd el a kapcsolati konfliktusokat

A kapcsolatokban előforduló kisebb-nagyobb konfliktusok megoldására számos lehetőség van. A vita önmagában még nem jelentheti egy kapcsolat végét.

Kommentelünk…

A mai világban hajlamosak vagyunk sok mindent idealizálni. Tökéletesnek láttatják velünk a női és férfi testet a magazinokban, tökéletes a smink, a ruha, a cipő. A legjóképűbb sztár a legcsinosabb színésznővel jár. Persze a hírek arról is szólnak, hogy ez meg az a sztárpár két hónap után szétment.
Nem illettek össze.
Szóval nem kell idealizálni a női-férfi kapcsolatokat.
Hogy hogyan lehetne tökéletes, olyan amilyennek elképzeltük. Mert egy kapcsolat ne a képzeletünkben éljen, hanem éljük meg teljes valójában! Vegyük a fáradtságot és ne sajnáljuk az időt, hogy megismerjük a másikat bizonyos szituációkban. Dolgozzunk meg a kapcsolat harmóniájáért. Ha megismertük a társunkat, azt is tudjuk, hogy mivel szerezhetünk örömet neki, és persze azt is, hogy mivel hozhatjuk ki legjobban a sodrából. Az előzőre törekedjünk, az utóbbit ne provokáljuk, legalábbis ha fontos nekünk a másik. Persze, hogy vannak konfliktusok, viták. Próbáljuk meg ezeket építő jellegűvé tenni és okuljunk belőle. Ha egy vitát egy kis humorral sikerül esetleg lezárni, az biztos hogy nem marad meg bennünk rossz szájízzel.

Szóval egy jó kapcsolat fenntartása rengeteg munka, de megéri! Még akkor is, ha nem házzaság lesz belőle.

Forrás: http://www.femcafe.hu/cikkek/szex-szerelem/kapcsolati-konfliktusok-%E2%80%93-igy-simitsd-el-oket