Doktor | 2015. május. 27. 13:35
pic_1344328624_965

Kapcsolatból kapcsolatba menekülni?

Kapcsolatból kapcsolatba menekülni? Búfelejtő alkalmi kapcsolatok, vagy érzelmi függőség? Tehetünk egyáltalán ellene valamit? Hát persze, mindenre van megoldás!

Kommentelünk…

Vannak kapcsolatfüggő emberek, akiknek akkor is partnerre van szükségük, amikor jobb lenne egy kicsit saját magukkal foglalkozni. Egy hosszabb kapcsolat után nem kell kétségbe esnünk, ha egy kis időre egyedül hajtjuk a fejünket a párnára. Néha nem árt végiggondolni, egy kicsit kielemezni az addigi párkapcsolati életünket. Lehet, hogy némi távlatból már világosabbá válnak a másik, vagy akár a saját hibáink. Letisztultan látjuk a volt partner személyiségét, amit valljuk be őszintén, időnként rózsaszínűre fest a szerelem, és a jó szex.

Szóval távol minden pajzán gondolattól, tiszta fejjel tölteni néhány napot, akár épülésünkre is szolgálhat. Persze, ha rögtön a szakítás után botlunk bele a nagy Ő-be – ami a lelki állapotunkat figyelembe véve elég kis eséllyel játszik – akkor hagyhatjuk magunkat elsodorni. Azért még ilyenkor is érdemes egy nyugodt pillanatunkban visszatekinteni és elkészíteni a leltárt…

Forrás: http://neon.hu/paros/kavarnal-de-minek-269284