Doktor | 2015. május. 27. 09:06
pic_1353314232_851

Kásás Tamás könyvben mesél eddig életéről

Kásás Tamás a világ egyik legjobb vízipólósa. Ő és a magyar válogatott éveken át verhetetlen volt, mindenki rajongott a játékosokért. Ám az embert, Kásás Tamást senki sem ismerhette, mostanáig.

A világklasszis élsportoló most egy őszinte könyvben szeretne bemutatkozni a nagyközönségnek úgy, ahogy eddig még sohasem. Írótársának a népszerű újságírót, műsorvezetőt, M. Kiss Csabát választotta. Hónapokon át beszélgettek, megismerték egymást és talán még saját magukat is. Így született meg közös munkájuk, a Kása című könyv. „Ezt a könyvet nem Tamásról, hanem Tamással írtam. Nem szimpla interjúkötet. Én ugyan kérdeztem, ő meg beszélt napokon, heteken, hónapokon át, de aztán csavartunk a dolgon. Megpróbáltam beleélni magam az életébe, és úgy megírni a könyvet, mintha én lennék ő. Így elsőre ez nem is olyan rossz kis élet!” – nyilatkozta M. Kiss Csaba.

Forrás: nlc.hu

Kommentelünk…

Kevés olyan nő létezik, akinek ne tetszene Kásás Tamás :). Évekig nézhettük félmeztelenül a világ legtehetségesebb vízilabda csapatát, köztük a fent említett „szőke herceget”. Most könyv született róla. Személy szerint szépirodalom-párti vagyok, de aki szereti az életrajzi könyveket napjaink sztárjairól, annak ajánlom figyelmébe. És miért csak a tehetségkutató versenyek résztvevői, vagy a valóságshow-k bugyuta szereplői lehetnek celebek? A Kásához hasonló nemzet sportolói igazi világsztárok, akikre büszkék lehetünk, a bulvárlapok helyett olvassunk inkább róla! :)