Doktor | 2015. május. 27. 10:49
pic_1348655799_656

Ken eladó!

“A párizsi Rue de La Bonheur kirakataiban, akárcsak a Ken babák, különböző stílusú, vonzó fiúkák próbálják elérni, hogy egy hölgy kiválassza őket, majd új “gazdájukat” elvihessék egy romantikus randira. Ez persze csak vicc, egyik kiállított “darab” sem eladó, kizárólag abból a célból szórakoztatják a vásárlóközönséget, hogy sorstársaiknak sikerüljön becsajozniuk.”

Kommentelünk…

A franciák értenek a szerelemhez, mégis nekik is szükségük van internetes társkereső oldalra. Az egyik ilyen oldal, saját népszerűségét kívánta azzal tovább növelni, hogy kirakatba ill. boltba tette a férfiakat. Minden pasit egy-egy tipikus személyiségjegyével felruházva – szó szerint – beleraktak egy életnagyságú babadobozba, és „áruba bocsátották” őket.
Persze nem igaziból, ez csak egy blikkfangos reklám.
A mellékelt kisfilmen lehet látni, hogy a milyen választék van, pont mint Barbi babából a játékboltban. Itt is van elegáns, diszkós, szörfös, rendőr, alternatív pasi, és persze mindegyik feltűnően kisportolt és jóképű.
A reklám célja az, hogy a nők vegyék a kezükbe az irányítást a párválasztás és pártalálás terén, nyugodtan ismerkedjenek, és randizzanak. Természetesen ennek a társkereső oldalnak a segítségével.
Az internetes társkereskeresés napjainkban egyre több nő utolsó mentsvára. Ugyanis az ismerkedés nehezen megy a mai világban. Sajnos igaz, hogy a hülyékkel és a szélhámosokkal a legkönnyebb megismerkedni, egyrészt mert abból sok van, másrészt, meg azok a legbátrabbak. Sok férfi az interneten csak szexpartnert keres, sőt van, akit csak a hiszékeny, szerelemre éhes nő pénze érdekel. Mint mindig, itt is a hazugság a legegyszerűbb, amivel be lehet hálózni bárkit, el lehet hinteni a remény csíráját, és vagy egy egyéjszakás kalanddal, vagy pedig némi kp-vel le lehet lépni.
Persze a baráti kör is kimerül egyszer, nem biztos, hogy azon belül lehet megfelelő párt találni, ill. egy bizonyos kor felett sem buszon nem ismerkedünk, sem a bárpult mellett. Ha valaki visszahúzódóbb, és ráadásul az ilyen fiúkat részesíti előnyben, valószinűleg nem a táncparketten a hátán pörögve fog az igazival megismerkedni.
Tartós kapcsolatot, normális partnert, párt találni nehéz. A társtaláló vacsorák, 7 perces randik korában én mindig is a sport mellett szavaztam. Ez már legalább egy közös pont a két emberben, legyen az sakk, lovaglás, vagy akár csak kis aerobik. De ha minden kötél szakad, akkor nincs mese irány az internet. Remélem egyre több olyan oldal lesz, ami elég igényes, és nem engedi fel a szélhámosokat. Már ha ezt egyáltalán ki lehet szűrni.