Doktor | 2015. május. 27. 09:13
pic_1354700851_143

Ladyboy a feleségem????

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége “eredetileg” szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul…Forrás: neon.hu

 

Kommentelünk…

Egy  belga férfi igencsak meglepődött, sőt mi több pszichiátriai kezelésre szorul jelenleg, ugyanis 19 év házasság után feleségéről kiderült, hogy tulajdonképpen átoperált férfi. Az indonéziai férfit még otthon műtötték nővé, és így talált Belgiumban állást, mint bébiszitter.
A gyerekek apjának nagyon megtetszhetett a bébiszitternek az indonéziai nőkre jellemző – európai nőktől távol álló – alázatos viselkedése, hiszen feleségül is vette, és (azt hitte, hogy a saját ötlete) közös gyermeket sem akart tőle, csak mint nevelőanya tartott rá igényt.
A hazugságon alapuló kapcsolat, amiben a férj teljesen naiv és vétlen volt, akár örökké tarthatott volna, ha a 20 évvel fiatalabb indonéz szépség megmarad a bugyijában, és nem kezd el otthonról kimaradozni, és valahogy ennek kapcsán nem derül ki férfiúi mivolta.
Szörnyű történet, szörnyű befejezés. Rettenetesen sajnálom nemcsak az apát, hanem felnőtt fiait is. Az indonéz szépség boldog lesz-e ezután? Lehet. Ha talál magának még egy balekot, tuti.