Doktor | 2015. május. 27. 10:16
pic_1349777330_620

Megalázták! Topless képek Kate Middletonról

Háborog Nagy-Britannia, mert egy francia lap topless képeket közölt Katalin hercegnőről. Nem értik, hogy egy fiatal nőt, aki tökéletesen képviseli hazáját, soha egy rossz mozdulata nem volt, miért kell így megalázni.

Kuala Lumpurban, Malajziában, reggeli közben közölték Vilmos herceggel és feleségével, hogy egy franca lap leközölt néhány topless képet a hercegnőről. A fotók a pár ázsiai útja előtt, Franciaországban, Provence-ben készültek, ahol a herceg és a hercegnő néhány napot eltöltött. A villa Vilmos másod-unokatestvérének tulajdona, sűrű növényzet veszi körül, eszébe sem jutott a párnak, hogy valaki lefényképezi őket. A képek amúgy igen távoliak és elmosódottak, de egyértelműen a hercegi pár látható rajta, ahogy napoznak, bekenik egymást naptejjel, épp úgy, mint bármelyik civil ember.
Forrás: nőklapjacafe

Kommentelünk…

Ez aztán a hírértékű információ… vajon a fotósnak, illetve az újságnak, ami közölte a fotókat, mi lehetett a célja?? Megbotránkoztatni? Lejáratni? Szenzációt közölni? Tudatni a világgal, hogy az angol hercegnő is levetkőzik otthon?
Nem tudom, ki az, akinek ez jelentőse információ, hogy egy nyaraláson egy fiatal nő napozik a nyaralóban… nevetséges, hogy ennyire hogy tudnak elfajulni a bulvárhírek.
Akinek ez hírértékű információ, merüljön el benne…