Doktor | 2015. május. 28. 07:01
pic_1334582278_597

Merre tartunk??

Összefoglalás:
Ezt mindenki olvassa el és ne somolyogjon, mert lehet hogy közelebb van a lehetőség mint egy kéznyújtás! Ánusz (végbél) fehérítés! Ez aztán igen! Igazi hiánypótlás a szépészeti piacon :)
Kommentelünk…
Kellő iróniával olvasva is bevallhatjuk magunknak, hogy ha kicsiny országunkban holnaptól elérhető lenne a végbélfehérítés sok vállalkozó kedvű ember lenne, aki átesne a beavatkozáson. Főleg, ha valamelyik közkedvelt celebünk ajánlásával menne a dolog.
Kezd elmosódni már a határ az építő jellegű és az értelmetlen plasztikai műtétek, szépészeti beavatkozások között. A testünket farigcsáljuk, de a lelkünkkel, a belsőnkből sugárzó egyéniséggel nem foglalkozunk. Nem tápláljuk, nem fejlesztjük. Épp amivel ki akarunk tűnni a többi ember közül, éppen azzal uniformizáljuk magunkat. Pedig ha a kettőre egyforma hangsúlyt fektetnénk, akkor valóban lehetne egy szépészeti beavatkozás is nagyon pozitív hatású az egyéniségünkre. De önmagában egy műtéttől még nem leszünk más emberek. Nem feltétlenül a kis mellünk vagy nagy mellbimbónk miatt nem lesz tartós kapcsolatunk. Lehet hogy másban kellene keresni az okot, persze annak orvoslása sokkalta hosszabb időt venne igénybe mint akár egy kiadós végbélfehérítés :)

Forrás: http://www.evamagazin.hu/psziche_parkapcsolat/21715_hofeherke.html