Doktor | 2015. május. 27. 08:52
pic_1350563781_248

Ne mondd, csak sejtesd…

A cikk apró, és kedves trükköket árul el, amivel vagy fel tudod kelteni a másik nem figyelmét, vagy legalábbis ki tudod mutatni azt, hogy érdeklődsz iránta. Külön tárgyalják a fiúk és a lányok szemszögét, és egy pici sztereotípiával megfűszerezve máris kész a randi.http://neon.hu/paros/ne-mondd-el-csak-sejtesd-10-1-kedves-jelzes-a-kiszemeltednek-271429

Végigolvasva a cikket, először a lányok-hogyan-hódítsunk résznél kaptam fel a fejem. A lányoknak ezek szerint csipkelődőnek, de egyben gondoskodónak, zsepihordozónak, és cédulabetűrőnek kell lenni. Ezek alapján ezt a cikket egy nő írta. Bár én is az vagyok, eddigi tapasztalataim során nem ez fogja felkelteni szíved választottjának figyelmét. Hordhatod neki a zsepkendőt ládaszámra, ha a szomszéd osztályba járó csajnak köldökig érő dekoltázsa, és farokcsontig érő szoknyája van. Általában ettől válnak a fiúk gúvadt szemű rajzfilmfigurákká.
De megnyugtatlak, ez csak átmeneti, korspecifikus jelenség (bár ha őszinte akarok lenni, bizonyos szellemi színvonal alatt később sem változnak meg a pasik). Ne keseredjetek el, később már érdekelni fogja őket az is, hogy kinek milyen személyisége van!
Amit a fiúknak írtak, dürgési javaslatot, már jobban szerettem. Kedveskedni, figyelmesnek lenni – ez minden nőnél bejön.
De a legfontosabbat a cikk végére hagyták: EMLÉKEZNI! Emlékezni az első randira, emlékezni névnapra, szülinapra, emlékezni mi bántotta a másikat, emlékezni arra, hogyan kell megtartani és megbecsülni a másikat.