Doktor | 2015. május. 28. 06:19
pic_1338820588_649

Nyaraláson jobb a szex

Nyár van, nyár…

A nyaralás és a megnövekedett szexuális étvágy összefüggése jól ismert dolog.
Nem csak a bevállalós  bikinis csajszikkal való egyéjszakás kalandok keresésére igaz ez (a fenyegető nemi betegségek miatt szigorúan óvszerben…), hanem a stabil párkapcsolatokra is.
Nyaraláskor a napfény, a pihenés jelentősen megdobja a párok szexuális életét, sokkal kísérletezőbbek is ilyenkor. A nyaralások bolondos emlékei elkísérnek a hideg napokon is,  a közös élmények  összeforrasztják a két embert.
De a fölmérések szerint sokan félnek is ettől, mert a nagy  veszekedések is ilyenkor tudnak kitörni. A közös nyaralás egy párkapcsolati „törési” teszt: ha a pár kapcsolata harmonikus, a nyaralás egy vidám közös kaland lesz, ágyban és ágyon kívül is.
Ha eleve feszültség vagy közöny volt a partnerek közt , az könnyen viharrá vagy dögunalommá nőhet. Pláne, ha amúgy sincs semmi más izgalmas program, „csak” a másik. Ezzel szemben két egymást szerető ember számára csodálatos élmény lehet az együtt töltött idő egy „unalmas” napfényes tengerparton, vagy egy erdei kunyhóban.

Házaspároknál is nagyon jó, ha időnként „leporolják a házasságukat”. Ilyenkor a gyerekeket átmenetileg a nagyszülőkre/ismerősökre bízzák, majd  ketten elutaznak, ahol az aktív pihenés más izzasztó sport is lehet, mint mondjuk a biciklizés…
Az egymással rendszeresen randizó, majd (a gyerekek lepasszolása után) erotikával bőven földobott túrákra menő gyerekes ismerősök hatalmas bizonyíték arra, hogy az esküvővel sem ér véget az élet… és hogy a nyaralás tényleg jót tesz a szexnek.

Forrás: http://velvet.hu/blogok/randi/2012/05/21/nyaralaskor_jobb_a_szex/