Doktor | 2015. május. 28. 06:54
pic_1335272688_708

„Ordíts, és jobb lesz a szex!”

Dr. David Lewis ausztrál kutató szerint a gyönyör nem teljes hang nélkül.
Van, aki csendben, van, aki kiabálva, van, aki sóhajtozva szereti. Természetesen a szexről van szó.

Kommentelünk…

A visszafogottak azonban nem is tudják, hogy ha szótlanul csöndben csinálják, állítólag megfosztják magukat a teljes gyönyörtől.

Dr. David Lewis hangoskodásra biztatja a szerelmeskedőket. Szerinte a nagy ordítás energiát és lendületet kölcsönöz a szexhez. A tudós lebeszél mindenkit arról, hogy szeretkezés közben tekintettel legyen a hallgatózó, irigykedő vagy épp bosszús szomszédokra.

A kutató pontos méréseket is végzett. Az általa eddig mért szenvedélyes ordítás ereje elérte a 105 decibelt. Sajnos arról nem szól a fáma, hogy ezt a hangot szex közben, vagy csak “úgy” bocsátotta ki magából. Mindenesetre ez a hangerő túlszárnyalja egy szimfonikus zenekar fortissimóját, de egy Intercity-mozdony fülsiketítő zakatolását is. Aki pedig ilyen vehemenciával képes hangot kihozni magából, mire lehet képes az ágyban?! A tudós választ is ad a kérdésre: szerinte ugyanis a hangos sóhajok, üvöltések lendületbe hozzák a szerelmeskedőket, és meghosszabbítják a szexuális együttlét időtartamát is. Dr. Lewis mindezt öt párocska esetében pulzusmérő segítségével tesztelte le. Bizarr helyzet…

Forrás: http://www.kiskegyed.hu/szex/ordits-es-jobb-lesz-a-szex-114710