Doktor | 2015. május. 28. 07:25
pic_1330519264_331

Szex – egyéb módokon…

Popsiszex. A Nők Lapja Café-n Mester Dóra éretten, és felnőtthöz méltóan közelíti meg a témát. Felnőttek, felnőtt kapcsolatban, egymás között, hogyan és miként végezhetik ezt a szexuális praktikát. És külön kihangsúlyozom, hogy felnőttek!

Ez a téma a szemetek előtt van, nap mint nap. Ha „véletlenül” belenézel egy felnőtt filmbe, vagy magazinba, ott a világ legtermészetesebb módja, hogy a nőnek az orrán és a fülén kívül minden testnyílását használják, de ez nem a valóság. A popsiszex nem az a szex, amit a Ti korotokban érdemes, kell, vagy muszáj csinálni. A végbélnyílás alapvetően nem erre lett kitalálva. Sérülhet, berepedhet, fájhat, és a „befogadó” fél számára ez az egyik legveszélyesebb formája a nemi érintkezésnek, az STD betegségek szempontjából.

A szex a szerelem és a tartós párkapcsolat egyik normális és kívánatos velejárója, amivel a köztetek lévő kötődést erősíteni lehet, és amivel örömet tudtok egymásnak okozni. Nincs benne „kötelező elem”, mint a jégtáncban. Szerintem egyelőre csak barátkozzatok a hétköznapi, „uncsi” pózokkal, találjátok meg abban az örömet, és a szenvedélyt.

forrás: http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20120118/kenyszerbol_ne_mondj_igent/