Doktor | 2015. május. 27. 10:02
pic_1355995654_728

Szuperjó kampányok!

Superman és Wonderwoman pácban

Forrás: adland.tv

Az STD mindig mások betegsége. Másnak volt, van, haver már átesett rajta, nagypapitól menő katonasztorikat lehet hallani a háborús tripperekről és az örömlányokról, esetleg a „fegyverkovácsról” aki a végén meggyógyította őket.Na de hogy NEKEM? ÉN? Kizárt. Hiszen én nem vagyok olyan / nem vagyok olyanokkal / mindig használok óvszert – na jó nem mindig / és csak rendes lányokkal kezdek.Nem szabad elfelejteni, hogy a nemi betegségek nem ismernek sem társadalmi, sem műveltségi, sem földrajzi határt. Nem csak a szegényeket, és a homoszexuálisokat érintik. Monogám kapcsolatban élők is veszélyeztetve lehetnek, ha korábban már volt nekik vagy a párjuknak olyan partnerük, akivel óvszer nélkül voltak, vagy ha a párjuk ezt a fajta életvitelt továbbra is fenntartja, kvázi a monogámia egyoldalú.

Mindenki lehet szerencsés egy ideig. Szexelhet orrba-szájba gumi és megfontolás nélkül, és megússza. De ez pont olyan, mint az orosz rulett – előbb utóbb baj lesz belőle. Amíg gyógyítható, talán csak egy tanulság, de ami már csak karban tartható vagy elnyomható mint a HIV fertőzés, ott már nem legyintünk ilyen könnyedén.
Nincsenek szuperhősök szuperimmunitással, csak szerencsések vannak.
A 2004-es francia kampány mondanivalója pedig: bárki elkaphatja, és senkinek sincs olyan immunrendszere, ami előbb-utóbb ne krepálna be a HIV-től.

10 pontból 10-es kampány.

pic_1355995683_303

 

4,226 hozzászólás a(z) “Szuperjó kampányok!” bejegyzéshez

  1. Persze, sze9p dolog, ne hagyja mage1t senki. De me9gis hova meejnn a szerencse9tlen? Hagyja ott a fe9l he1ze1t, a gyerekeit e9s meejnn az utce1ra?! Arrf3l nincsenek illuzif3im, hogy a kedves fe9rjet te1vol lehet tartani egy darab papedrral…A gyermekve9delmi tf6rve9nyek is csode1sak, csak a gyereket nem ve9dik. Eleve csak akkor veszik el a “szfcleitől”, ha me1r ve9r folyik… Apuka-anyuka elmegy egy tanfolyamra, visszakapje1k a gyereket. Nyilve1n ezzel meg is van oldva…Arrf3l meg me1r szf3 essen, hogy a jog szerint a szfclőse9ghez elegendő, hogy e9vente egyszer “kapcsolatot tartson” a szfclő a gyerekkel. Pl kfcldjf6n egy ke9peslapot… Eze9rt van az, hogy az inte9zetek tele vannak gyerekkel, akinek meg nem lehet, az nem kaphat, mert a gyerek nem f6rf6kbe adhatf3…Nem is folytatom, mert az agyam durran el…