Doktor | 2015. május. 27. 08:54
pic_1351260384_166

Térítsük meg a leszbiket?

Egy hong-kongi hajómágnás milliárdos kicsi lánya leszbikus házasságot kötött szerelmével, apuka legnagyobb bánatára. Megoldás? Van.

Forrás: http://neon.hu/paros/a-hongkongi-milliardos-leszbi-mar-tobb-szaz-hazassagi-ajanlatot-kapott-271887

Találni kell egy pasit aki visszatéríti a helyes útra a leányzót. A jutalom pedig – ha nem is a fele királyság –  14 milliárd forint körüli.
A mesékben ilyenkor indulnak meg a válogatott cigánylegények, és a királyfik, a való világban pedig a Twitter és a Facebook lesz tele üzikkel. A trónörökösnő csak nevet az egészen, bár gondolom időnként könny is szökik a szemébe, és nem csak a nevetéstől. Egyrészt a sok korlátolt pasi, aki a nemi szervét lefotózva incselkedik vele, valószinűleg megerősíti abban a hitében, hogy mégis jobb leszbikusnak lenni, másrészt pedig az a tudat, hogy apukája nem igazán fogadja el őt olyannak amilyen, na az sem utolsó.Mindenesetre a sajtónak leadott nyilatkozata előtt kalapot emeltem:
„Először mulattatott a helyzet, de aztán rájöttem: nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen apám van. Nem arról van szó, hogy ő engem nem tud elfogadni, hanem attól fél, hogy a társadalom fogja rossz szemmel nézni a kapcsolatomat. Nálunk, a mi státuszunkban a házasságnak nagyon erős reprezentatív szerepe van, és egyszerűen aggódik a megítélésem miatt.”
Hááát így is lehet mondani. Végül is a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve…