Doktor | 2015. május. 28. 06:43
pic_1336124169_524

Utazni vágyó csinos hölgy urat keres…

„Kinek kell pénz, ha a szép emberek ingyen utazhatnak?” – teszi fel a kérdést a Huffington Post újságírója egy érdekes társkereső honlap kapcsán. „Az élet rövid, és olyan sok helyre el lehet utazni, regisztrálj most!” – szól a misstravel.com honlap hirdetése. 

A lényeg egyszerűen annyi, hogy vannak magányos gazdag pasik, akik szeretnek utazni, és ott vannak a gyönyörű nők, akik szintén szeretnek utazni, de nincs rá pénzük. És itt a kereslet találkozik a kínálattal.

Kommentelünk…

Mindenkinek van ára – legalábbis a fáma szerint. Kinek több, kinek kevesebb. Az egyik legmenőbb meztelennős újságba is van, aki elmegy nemi szerveket mutogatni egy orvos havi fizetéséért :o) és van, aki csak egy luxuskocsi áráért.

Az előbbit a háta mögött kinevetik…

Szóval, ha csinos vagy és bevállalós, akkor mehetsz nyaralni egy bőkezű úriemberrel, aki minden költségedet állja. Azt, hogy mit kell érte csinálni, már az ügyfelek tisztázzák négyszemközt. Ki mit vállal be.

Gondolom senki sem annyira naív, hogy azt gondolja, egy tengerentúli, all inclusive nyaralás egy ötcsillagos szállodában nem fog többe kerülni, mint egy jóéjtpuszi a homlokra. A „bőkezű” úrember lehet, hogy milliomos, de korántsem biztos, hogy ő a szőke herceg, akivel a „Micsoda nő!”-t újra lehet forgatni. A férfi ebben az esetben a nőt, mint a hotel egyik kiegészítő wellness szolgáltatását veszi meg, csak 0-24-ben.

Csűrhetjük- csavarhatjuk a dolgot, prostitúció ez a javából, hiszen anyagi javakért adják el a lányok a testüket 1-2 hét használatra, a svédasztal mellé. Gyomor, és elszántság kell hozzá.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/szexesmas/20120501/gazdagok-szepek-tarskereso/