Doktor | 2015. május. 27. 13:06
pic_1347610235_114

“Varga Viktor merész, bevállalja”

“Varga Viktor merész, bevállalja”, stb. minden, amit a média akar. Pucér képeket tesz fel az internetre – van ahol a csúnyáját csak egy kutya takarja – szegény kutya… De van ahol szerszámát combja közé szorítva felguggol egy kád szélére, és mindezt azért, hogy minket, pórnépet, az előadóművészetről képezzen egy kicsit.
Velem van a baj. Nem vagyok elég trendi, tudom, de KI EZ AZ ember? Előadóművésznek titulálja magát, de egyelőre nem ismerem a hangját, csak a testét. Gondolom elege lett a könnyen hírnévhez jutó Playmate-ekből, és hasonló karriert szeretne befutni. mindezt egy olyan álspiritualista hozzáállással, amely mögé kiválóan el tudja bújtatni a kőkemény marketinget.
Merthogy ez az. A „botrányhős”, aki „vállalja” meztelenségét, és ezzel jól megosztja a bamba népet. Végül is mindegy, csak beszéljenek róla.
A negatív reklám is reklám, és már sok mindenkinek bejött. Csakhogy azok tehetséges emberek voltak, akik elsősorban a tehetségükkel keltették fel a figyelmet.
A cikk mellé tett fotón egy – ha jól tudom – owlingozást lehet látni, csak épp vicceskedve a kád szélén. mintha épp ugrani készülne. Helyre kis fotó, figyelemfelkeltésnek nem is rossz, csak éppen nem nevezném előadóművészetnek, sem önmegvalósításnak, Inkább magamutogatásnak.
Amúgy nagyon helyes, kedves fiatalembernek tűnik, aki bevallottan otthon, párjával együtt meztelenkedik. Tegye nyugodtan – függönyök és a négy fal mögött – mondjuk, lehet a szomszédok nem pont az ő golyóira kíváncsiak, amikor felpillantanak a bablevesből – de könyörgöm, nekünk, mi közünk van hozzá?Forrás: http://velvet.hu/celeb/2012/08/28/varga_viktor_nem_vetkozok_meztelenul_elek/