Doktor | 2015. május. 27. 11:30
pic_1348655125_593

Visszahívnak egy természetes szexuális fokozót

Az Egyesült Államokban visszahívnak egy olyan táplálékkiegészítőt, ami szexuális fokozásra használható. A Man Up Now-nak nevezett kapszulák sulfoaildenafilt tartalmaznak. Ez az anyag hasonlít a sildenafilra, ami a Viagrában található és veszélyesen csökkentheti a vérnyomást.

A kapszula reakcióba léphet más gyógyszerekkel, mint a nitroglycerin és káros mellékhatásokat okozhat. A Man Up Now-t az interneten árusítják, de nagyon kevés mennyiségben boltokban is megtalálható. Sok olyan szexuális fokozó van a piacon, amiről azt állítják, hogy vannak olyan jók, mint az orvos által felírtak, de ezek a kapszulák kiszámíthatatlan kockázatoknak és sebesüléseknek teszik ki a használókat, akár még halálhoz is vezethetnek.

Kommentelünk…

A szexuális segédeszközök száma végtelen, és ezek a teljesítményfokozók is ide tartoznak.  Egy gyógyszer a használatáig számos kísérleten esik át, vizsgálják a mellékhatásokat, évekig tart, mire piacra engednek egy gyógyszert, hatóanyagot. Egy gyógyszernek nem minősülő készítménynél ez a „teszt” kimarad, a fent említett készítmények pedig egyszerűen csak leemelhetők a polcról, vagy megrendelhetők az internetről. A mellékhatások, gyógyszerkölcsönhatások, ellenjavallatok sehol nem szerepelnek. használatuk rendkívül kockázatos!

Forrás: http://www.diagnozis.hu/visszahivnak_egy_termeszetes_szexualis_fokozot/